Powered by Jasper Roberts - Blog

Jordnötsfudge med mörk choklad

Jordnötsfudge med mörk choklad

175g smör
3 dl jordnötssmör crunchy
15 digistivekex
4 dl florsocker
200g mörk choklad
 
200g mörk choklad att pensla över
 
  • Smält samman smör och jordnössmör i en kastrull och låt svalna.
  • Mixa digistivekexen till smulor och rör ner dem i kastrullen tillsammans med florsockret.
  • Hacka chokladen grovt och rör ner dem. Bred massan i en fyrkantig form, 20x20cm som är klädd i bakplåtspapper. Låt den stelna i rumstemperatur i ca tre timmar. 
  • Smält chokladen och pensla den över. Skär upp i munsbitar när chokladen stelnat.
Jordnötssmör, godis, fudge, jordnötsfudge
Sara

Gud såå gott! Ta med hem till mig nästa gång du kommer :)