Powered by Jasper Roberts - Blog

Tävling med Santa Maria och deras Asia-box!

-Detta är ett samarbete med Santa Maria och och Smakbox-
När jag var i Thailand så frossade jag i galet god mat. Jag tänkte att när jag kommer hem till Sverige igen så ska jag banne mig lära mig att laga lite mer asiatisk mat, det är ju så otroligt gott och det finns så otroligt många olika smaker att upptäcka. Handen på hjärtat så har jag inte lagat särskilt mycket asiatiskt, jag har försökt, men jag har inte riktigt lyckats.
Därför blev jag så otroligt glad nu när jag ska få tävla ut Santa Marias nya ASIA-BOX till nån av er, som kanske känner som jag, att ni behöver lite mer inspiration i det asiatiska köket. Asia-box är en box med asiatiskt inspierrande produkter med ett värde på mer än 200kr, en fågel viskade i mitt öra att den innehåller bla. en liten nudelskola. 
 
Det du behöver göra för att vinna boxen är följande:
Följ Santa Maria Sverige på Instagram eller Facebook.
Följa mig,@Jonasbakar på instagram, eller gilla mig på Facebook: Jonasbakar
Tipsa tre vänner om tävlingen (tagga dem i inlägget här, facebook eller på instagram), samt tagga ditt svar med #santamariasverige och #smakbox
Svara på denna frågan: Vilka nudlar ska du helst använda om du ska tillaga Pad Thai?
Svaret på den frågan hittar du på Santa Marias hemsida. 
 
Jag kommer att dra en vinnare den 11/9 som får en Asia-box hemskickad i mitten på september. Den som vinner måste även bjuda mig på käk...Närå.
LYCKA TILL NU!!!
 
santamariasverige, smakbox
Lena

Risnudlar

Gillar dig o santa Maria på facebook och taggat tre vänner.
https://www.facebook.com/lena.johansson.395017

Julianna Fredriksson

Svar: Risnudlar.


Önskar och hoppas denna Asiabox få ro i hamn. Som folk i farten kan ju orken ofta tryta. Vill gärna om en medveten livsstil skryta. Tokinspirerad och laddad för nya spännande livsmedel och bli inspirerad av det asiatiska köket med nya smaker, vore detta en bra deal med bättre samvete och mättnad.


Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

Sophie

Risnudlar.
Gillar Santa Maria och din facebook sida såklart och taggar 3 stycken vänner :-) Hoppas på turen till god mat och massor av inspiration.