Powered by Jasper Roberts - Blog

Några smarriga tips

Gokväll! 
Det är torsdag. Och åter igen undrar jag vart sjutton dagarna tog vägen? I måndags hade jag behövt någon som drog upp mig ur sängen och som höll upp mina ögon, dessutom hade jag en extremt lång dag, 06-22. Jag tänkte att det aldrig skulle bli fredag, att nu är det kört, veckan kommer aldrig att ta slut den eviga veckan är här. Men sen kom torsdagskvällen och jag är lika förvånad varje gång att veckan gick rätt fort ändå. Man mår lite extra fint eftersom att det är fredag i morgon. Veckans klart bästa dag! Äntligen. 
Jag tänker att det är många av er som tänker baka i helgen, vad kan det bli mån tro? Kladdkaka kanske? Isåfall kan jag tipsa om en liten artikel som blogg.se publicerade idag: 5 smarriga kladdkakor!
Vad mer kan man behöva än en kladdis till lördagskaffet? 
 
Ett annat litet tips här. På söndag är det faktiskt Äpplets dag. Vad passar då bättre än äppelmos på gröten? Jo, massor med bakverk som innehåller äpplen helt enkelt. Så ett litet tips om en blogg som har samlat några av sina recept som innehåller äpplen, nämligen Camilla och hennes blogg My kitchen stories. Länk till hennes blogg finns under bilden.