Powered by Jasper Roberts - Blog

Det stora matbloggspriset 2016

Med risk för att vara tjatig. Men jag vill åter igen påminna Er om att nominera alla era favoritbloggar till Det stora matbloggspriset.
Av alla mat -och bakbloggare som blir nominerade kommer de 10 bloggar med flest nomineringar ha chansen att vinna omröstningen och bli Folkets val 2016. 
Jag har bakat sedan jag behövde stå på en pall för att nå upp till köksbänken och under de senaste åren har bakningen börjat betyda mer och mer, och målet med bloggen är att kunna inspirera andra till att gå lös bland bunkar och vispar och känna bakglädje helt enkelt. Så för mig betyder det här med bloggen mer och mer, många andra inspiratörer känner säkert igen sig, och att få röster i en sån här tävling känns otroligt stort! 
Så klicka HÄR för att gå in och lämna era nomineringar!
 
Jag litar på er nu, Mamma och pappa,  Farmor & Lage, morbror, farbröder med fruar, kusiner och alla som någon gång fått en kaka av mig. Ni vet vad ni ska göra. Jag delar det här mer er, mycket av det jag kan har ju ni lärt mig.
 
Redan här hade tårtintresset startat.
Randiga hängselbyxor och blont hår är kanske ett minne blott men den genuina glädjen finns kvar...och de stora öronen kanske. Men idag behöver jag inte längre någon pall för att nå upp, jag mäter hela 191 cm... och jag har brunt hår!
Jonas Hedqvist, matbloggspriset baka, recept
Anna

Vad spännande med tävling! :)