Powered by Jasper Roberts - Blog

Knorrs Middags-kit REKLAM

- Detta inlägg är ett sammarbete med Knorr Middags-kit- 
 
Jag är en hårt arbetande kille. Jag kör just nu två jobb: tidig morgon, gym, baka, blogga, teater till rätt sen kväll sen hem för att sova. Ibland är det svårt att hinna med maten. Ibland när jag lägger mig kommer jag på att jag inte käkat någon middag!? Oftast innafattar detta stress för mig då jag vet hur viktigt det är att äta eftersom att jag lätt får migrän annars, och jag behöver matlåda för morgondagen. Men när jag väl är hemma och egentligen har tiden att laga käk så finns det massor av andra saker jag vill göra. Jag ligger alltid efter i planeringen och blir alltid sugen på kyckling när den är djupfryst, och när jag väl har tinat kyckling så hinner jag inte laga middag... MEN, jag fick hem Knorrs Middags-kit som jag skulle testa och göra lite reklam för här i bloggen. Varför inte, tänkte jag, mat är gott och roligt!
Knorrs Middags-kit innehåller i stort sett allt jag behöver för en måltid. Ta t.e.x Tikka Masalan, jag behöver bara tillsätta protein, lite olja, en lök, vatten och matgrädde. Resten ligger förberett i portionspåsar i kartongen: ris, kryddor och tikkapasta. Jag behöver bara följa steg-för-steg-beskrivningen, klippa upp påsarna och laga ihop allt. Det tog mig ca 30 minuter och jag hade en smarrig portion på tallriken och även en portion i matlådan till dagen efter (eftersom jag bor själv). Varje kit är 2-3 portioner. Handen på hjärtat, jag testade Italian Risotto en dag, jag åt upp ALLT för att det var så jäklans gott. Och jag hade tränat och var hungrig - äter inte alltid så mycket! Knorrs Middags-kit kostar ca 35 kr, och är perfekt att ha hemma när tid och fantasi brister. Jag kommer absolut att använda mig av dessa i framtiden när jag far mellan lagerjobb, träning och teaterjobb. Kanske till och med när jag bjussar på middag. 
Här ser vi mina Middags-kit. Mexican Enchiladas, Indian Tikka Masala och Italian Risotto
Innehållet i boxen: Rismix, Tikkapasta, Mandlar, Tikka-kryddor. När jag bakar och lagar mat ser det ut som ett bombnedslag i köket. Men inte idag, så lämpligt när allt ligger i portionspåsar. Jag behöver inte gräva fram ris eller kryddor för att mäta upp, bara klippa upp med en sax. LÄMPLIGT!
Färdigt på tallriken, nu: stör mig inte, jag äter!


Länktext
 
 <img src="https://api.tourn.se/pixel.png?csid=67334" style="border:none;width:1px;height:1px;" border="0" />
 
 
Elise

Det där måste jag testa, perfekt till vardags ju! :)

Svar: Faktiskt supergott! Underlättade för mig då det var så enkelt också :)
Jonas

Fröken Rödlök

Risotton skulle jag mer än gärna vilja prova :)

Svar: Gör dä! Så god. Jag åt som sagt allt 😳😳😳
Jonas