Powered by Jasper Roberts - Blog

Min jul

När jag åkte hem över jul känndes det ofattbart att vara ledig i fem hela dagar. Vad mycket jag skulle hinna med. Snabbare än någonsin tar allt slut. Julen försvann som en avlöning. Nu ligger det paketpapper och förpackningar lite överallt. Vill aldrig mer se en skinkmacka och kommer leva på spenat resten av året känns det som. Funderar på att börja baka sockerfritt till året, men det känns ju tråkigt med... Ge mig några dagar så är man på banan igen. Bara allt får lugna sig lite. 
Minnet är nu fylld med ännu en jul med massor med folk som man tycker om. Först med vännerna den 22:a, sen klassisk uppesittarkväll med världelösa lotter och dåliga julklappsrim, sen en lugn julafton följt av en livligare juldag. Nu väntar långpromenad i vårvädret sen måste man väll äta rester misstänker jag. 
Dan före dopparedagen blev det gröt och skinkmacka. Sen trodde vi att framtiden skulle säkras med bingolottos uppesittarkväll, men det enda vi fick vara med om där var en ful tomteluva och Carl-Jans världelösa julklappsrim. Och farsan kan det där med att koka gröt. I med en vaniljstång så blire godare!
Hemma, Bergvik.
Som om vi aldrig sett mat förut så rensades typ allt!
Mamman.
Det vi i Sverige käkar mest på julbordet är tydligen ägg. Vad bra, vi som sällan äter ägg annars!? Passa på.
Att tomten ALDRIG lär sig att skynda sig. Finns barn och vuxna som väntar och nästan tuppar av utav förväntan.
Till slut kom han in. Solbrillorna på. Antingen skulle han direkt till Arlanda efter eller så hade han tagit en glögg för mycket kvällen innan...
 
Hoppas att ni har haft fina juldagar, precis som jag har. Vi ses snart igen. 
 
Juldagar, julfirande, jonasbakar, här var det fika
j u n i t j e j

Vilket mysigt julfirande!

ISA

haha "som vi aldrig sett mat förr länsade vi bordet" - underbart! ;)

ilhana.blogg.se

Vad härligt ni haft det!